Astra vs AS Roma 08.12.2016

astra-vs-as-roma

Un singur punct le este necesar giurgiuvenilor din confruntarea Astra vs AS Roma pentru a vedea primavara europeana. Emotiile sunt mari avand in vedere miza acestei partide insa giurguvenii au avantajul treenului propriu in disputa Astra vs AS Roma care poate fi urmarita la aceiasi ora cu partida ros-albastrilor. Pana la urma trebuie sa lasam orgoliile de club la o parte si sa ne sustinem cele doua echipe prezente in aceasta competitie europeana si paote le vedem evoluand pe ambele cel putin in prima faza eliminatorie din primavara.

Astra este aproape de o calificare istorica in primavara europeana. Daca dupa prima partida din grupa nu le mai dadea nimeni nicio sansa la calificare, iata ca giurgiuvenii au avut cateva evolutii surprizatoare in grupa si acum sunt la un pas de a merge la masa bogatilor din faza urmatoare a Bet365 bono al primer ingreso acestei competitii europene. La o eventuala calificare giurgiuvenii ar putea intalnii echipe de elita din Europa, dar va trebuii sa reziste in fata Romei cele 90 de minute si eventual sa-i surpinda cu un gol magic ce le poate aduce o calificare sigura si fara emotii.

AS Roma are sacii in caruta si este calificata in primavara europeana inaintea acestei partide. Cu alte cuvinmte este posibil ca antrenorul acestora sa experimenteze o noua formula de joc si sa dea sansa unor jucatori care nu sunt in 11 de baza sa evolueze la un asemenea nivel. In plus romanii au meci cu AC Milan echipa ce le ameninta pozita din clasamentul Serie A.

Astra vs AS Roma 1 @ 2.90

source: http://xapostar.com