AS Roma vs Udinese 28.10.2015

AS Roma vs Udinese se numara printre partidele de azi ce se vor desfasura in Italia Serie A, mai precis in etapa cu numarul 10. De la partida AS Roma vs Udinese nu ne putem astepta decat la un meci bun avand in vedere ca ambele echipe sunt in forma buna, niciuna dintre ele nemai pierzand de 4 etape consecutive.

AS Roma a inceput bine sezonul si inainte de aceasta partida se afla pe locul secund din Serie A, insa la doar un punct distanta de liderul Inter, dar si cu o partida mai putin disputata. Pentru AS Roma in partida cu Udinese este vitala o victorie deoarece in etapa viitoare va merge chiar la Inter pentru derby-ul momentului din Serie A. AS Roma se lauda cu cel mai bun atac din liga, avand marcate 22 de goluri din 9 partide disputate.

Udinese nu are cel mai bun start de sezon din Serie A, dar totusi se poate lauda cu o victorie in prima etapa chiar in fata campioanei din sezonul precedent. Dupa aceasta performanta din prima etapa au urmat 4 infrnageri consecutive, dupa care ajungem la cele 4 etape conscutive fara infrangere despre care aminteam putin mai sus. Udinese nu are un atac impresionant, dar atacantii acestora stiu sa marcheze, aspect dovedit in ultimele 6 partide in care au marcat cel putin cate un gol.

AS Roma vs Udinese lista accidentati si suspendati:

AS Roma: De Rossi si Salah sunt suspendati; Strootman, Keita si Totti, toti 3 accidentati

Udinese: Guilherme, Merkel, Zapata, Kone si Domizzi, toti 5 accidentati

AS Roma vs Udinese echipe probabile

AS Roma: Szczesny – Florenzi, Castan, Manolas, Digne – Nainggolan, Vainqueur, Pjanic – Falque, Dzeko, Gervinho

Udinese: Karnezis – Wague, Danilo, Piris – Edenilson, Badu, Lodi, Iturra, Adnan – Fernandes – Thereau

AS Roma vs Udinese sub 2.5 goluri @ 2.25 ( Bet 365 )