AS Monaco vs Bastia 13.03.2015

AS Monaco vs Bastia va fi meciul de deschidere al etapei cu numarul 29 din Franta Ligue 1.

Aceasta partida este o oportunitate pentru AS Monaco sa reduca din diferenta fata primele 3 locuri din Ligue 1 datoarita derby-ului dintre locurile 1 si 3. Daca echipa de pe locul 3 va pierde aceasta partida, AS Monaco se va apropia la doar 3 puncte de podium. Sa nu uitam de startul slab al ceor de la AS Monaco, care s-a dovedit a fi doar o problema de timp pana la revenirea din forma actuala.

AS Monaco vs Bastia

Echipa lui Leonardo Jardim are avatajul faptului ca mai are o partida restanta si cu ajutorul acesteia cand se va rejuca sa poata ajunge chiar pe locul 3 din clasament in locul celor de la Marseille. Ianintea partidei AS Monaco vs Bastia, echipa gazda este neinvinsa de  3 partide si ar trebuii sa se mentia pe aceasta linie pentru ca martea viitoare va infrunta pe Arsenal care chiar daca a fost invina de ei cu scorul de 3-1, ar putea pune probleme avand in vedere ca trebuie sa riste. Sa nu uitam de exemplul dat de Schalcke 4 in partida din aceasta saptama cu Real Madrid. Pentru partida din aceasta seara Leonadro Jardim nu se poate folosii de urmatorii jucatori: Lacina Traore, Ricardo Carvalho, Andrea Raggi si Tiemoue Bakayoko care sunt accidentati, in timp ce Wallace este suspendat.

Bastia se afla undeva la mijlocul clasamentului cu un total de 36 de puncte inaitea partidei AS Monaco vs Bastia. Aceasta echipa este de lauda, avand in vedere ca dupa un start dezastruos de sezon, acum are 11 partide consecutive cu rezultate bune, aspect ce le-a permis sa avanseze in prima jumatate a clasamentului si sa fie la o distanta confortabila de zona de retrogradare. Pentru acest meci, anternorul celor de la Bastia nu se poate folosii de urmatorii jucatori: Jean-Louis Leca, Brandao si El-Hadji Ba.

Echipe probabile pentru partida AS Monaco vs Bastia:

AS Monaco: Subasic, Fabinho, Kurzawa, Abdennour, Toure, Moutinho, Silva, Ferreira Carrasco, Kongdogbia, Toulalan, Martial

Bastia: Areola, Squillaci, Modesto, Diakite, Romaric, Boudebouz, Palmieri, Gillet, Ayite, Sio, Danic

AS Monaco vs Bastia ambele marcheaza @ 2.50

 

Tags: ,