Angers vs St Etienne 05.03.2016

Angers vs St Etienne este o partida interesanta ce se va desfasura in aceasta sambata in Ligue 1. Angers vs St Etienne va fi un meci intre o echipa care pana de curand a fost socotita revelatia sezonului si cea mai surprinzatoare echipa din Ligue 1. Cu asemenea combatante, spectacolul fotbalistic va fi asigurat.

Angers, dupa ce a ocupat pozitia secunda a clasamentului, a cazut brus si inexplicabil ajungand in prezent pe locul 7 in Ligue 1 cu 38 de puncte. De 5 etape Angers nu mai reuseste sa obtina o victorie indiferent de terenul de disputare al partidei. In aceasta etapa va intalnii pe St Etienne care este si ea in cautarea unei victorii, avand 3 etape fara una. Cea mai recenta partida dintre cele doua echipe dateaza din turul acestui sezon de Ligue 1 cand St Etienne s-a inpus la limita cu scorul de 1-0. Cum Angers este la doar 4 puncte de primul loc ce garanteaza prezenta in cupele europene va incerca sa obtina victoria in aceasta partida dupa ultimele 5 in care au obtinut doar un singur punct.

St Etienne isi practica in continuare jocul suprinzator pentru toata lumea, castigand cand nu te astepti si pierzand in fata echipelor mai slab clasate ca ea. Spre deosebire de adversara din aceasta partida, St Etienne este la doar un singur punct distanta de locurile de cupe europene si nu se vor incurca avand in vedere ca Angers este si poaspat promovata in acest sezon.

Angers vs St Etienne 2 @ 2.45