Angajamentul echipei din grupul de rugby din Anglia pune în pericol bunăstarea, avertizează uniunea jucătorilor

Asociația de jucători de rugby a avertizat că limita de joc pentru membrii echipei de elită a jucătorilor de elită este prea mare, iar jucătorii de vârf se confruntă cu riscuri pentru sănătatea lor pe termen lung, cu excepția cazului în care toți cei care se află în uniune de rugby pun mai întâi bunăstarea. > Uniunea Rugby de Fotbal și Premierul Rugby vor anunța în scurt timp detaliile noilor șefi de acord, care guvernează conducerea echipei de elită (EPS), iar limita va rămâne la 32, cifra stabilită atunci când acordul a fost lovit pentru prima oară în 2008. Realitatea brutală a uniunii rugby: taxa fizică și mentală a unei cariere de elită Michael Aylwin Citește mai mult Christian Day, blocul de la Northampton și președintele RPA, estimează că nu va mai fi inclus un dispozitiv mai sofisticat care să reglementeze volumul de muncă. “Acest număr este complet arbitrar în ochii noștri”, a spus el. Cineva a blocat un deget în aer și a venit cu el.Nu știu de unde provine și nu cred că se întâmplă cineva, dincolo de faptul că joci 22 de jocuri Premiership și apoi Europa și ajungi la aproximativ 32. Se întâmplă să fie cel mai mare număr de jocuri ai putea juca, realist. “Niciun jucător nu a fost oprit din cauza limitei, deși mai multe au jucat mai mult de 32 de jocuri, inclusiv Chris Robshaw și Mike Brown în sezonul 2013-14.Dan Cole a jucat în 41 de meciuri în timpul campionatului britanic & Irlandez Lions sezonul 2013, dar chiar și atunci Leicester prop nu a depășit limita de timp de joc, deoarece este calculat cu minute pe teren, mai degrabă decât numărul de jocuri și totalul său a fost 324 minute timid de 32 x 80 marca. Alex Corbisiero, Lions și fostul proaspăt din Northampton, care este pe un termen de sărbătoare de un an pentru a-și permite corpul să se recupereze de la o serie de leziuni, consideră că limita trebuie adaptată pozițiilor diferite. “Mi-ar spune 25 de jocuri de aproximativ 60 de minute fiecare este potrivit pentru un prop,” a spus el.

Feedback din partea membrilor RPA este că minutele jucate este doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de încărcarea jucătorului . “Nu este doar o măsură corectă”, a declarat Damian Hopley, director executiv al organizației. “Dacă te antrenezi și te pregătești pentru un joc și joci doar 15 minute, te pregătești și te pregătești pentru un joc”. Chiar și Simon Kemp, directorul medical al RFU, susține orice captură – această limită este inadecvată. “Accentul pe încărcarea jocului și încărcarea jocului nu este de ajutor.Considerarea pentru un jucător trebuie să captureze încărcarea totală, jocul și o serie de factori externi numiți încărcătură de viață. Jucătorii trebuie să fie gestionați pe o bază individuală. “Criticii susțin că limita de 32 de jocuri nu este mai mult decât un gest de jetoane, prea mare pentru a afecta orice, dar cel mai suprapus și inaplicabil atunci când o face. Ea face parte din dezbaterea mai largă a sportului asupra bunăstării jucătorilor.În mijlocul unui turneu de doi ani, rezervat de Cupa Mondială din 2015 și turneului Lions din 2017 în Noua Zeelandă, burnout-ul jucătorului este cea mai presantă problemă. Într-o anchetă specială efectuată de Guardian, jucătorii, reprezentanți și chiar antrenori de top sunt de acord că în acest sezon, în care calendarul intern a fost înghesuiți în opt luni de jocuri back-to-back, a condus la cerințe fără precedent. “Mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să spună:” Uite, vom distruge acești tipi “, a spus Ziua. “Se vor pensiona până la vârsta de 30 de ani; ei nu vor putea să meargă până la vârsta de 45 de ani.Sper doar ca cineva din partea de sus a jocului este de planificare. “Facebook Twitter Pinterest creștin Ziua, Lock Northampton și președintele RPA, barje prin apărare Bath la Franklin’s Gardens weekend-ul trecut.Fotografia: Secundele stânga / Rex / Shutterstock Până la sfârșitul turului în Australia în această vară, vor fi 12 luni de când jucătorii Angliei au intrat în tabăra de a construi pentru Cupa Mondială, în timp ce cele mai recente cifre arată cel mai mult vătămările grave sunt la cel mai înalt nivel și mai multe zile au fost pierdute în fața rănirii decât oricând. “” Ceva trebuie să dea sau jucătorii vor “, a spus Conor O’Shea, directorul de rugby al lui Harlequins. “Nu poți continua să mergi la fântână într-un joc atât de fizic ca acesta”. Găsiți un gând pentru gladiatorii vulnerabili ai rugbyilor care se luptă cu demonii lor | Robert Kitson Citește mai mult

Conducătorii înțelegerilor guvernează conducerea internațională a Angliei, dar nu există nicio prevedere care să protejeze jucătorii de supraîncărcare care nu se află în EPS.Un nou contract standard Premiership va institui o perioadă obligatorie de cinci săptămâni în afara sezonului, dar RPA dorește ca jucătorii din Premiership să aibă pauze și limite formalizate în anotimpurile lor, așa cum fac jucătorii din Anglia. Hopley speră să stabilească măsuri pentru a răspândi încărcătura în rândul membrilor săi mai uniform: “Cea mai mare provocare este, totuși, că îi cerem prea puțini jucători să joace prea mult rugby”. Soluția pentru mulți este un sezon global. Sindicatele jucătoare din întreaga lume fac presiuni asupra Rugbyi Mondiale pentru a lua măsuri. Hopley a spus: “Am fost cu totii sigur ca vom face parte din discutiile in privinta sezonului global.” A fost acum 18 luni si nimic nu sa intamplat.Cupa Mondială din 2019 [după care nu s-au stabilit echipe internaționale] va fi aici înainte să o cunoaștem. “Rugby nu are un istoric extraordinar de gândire comună. Statele Naționale din Sanzaar [de emisfera sudică] lucrează incredibil de bine, dar nu este cazul în cazul celor șase națiuni. Dumnezeu interzice să parchezi un pic de interes propriu la ușă. “Managementul RFU și Premier Rugby au refuzat să comenteze detaliile înțelegerii Heads of Agreement până când au fost anunțate.