Alba Berlin vs Aris 19.01.2016

Alba Berlin vs Aris este una din cele 4 partide din Eurocupa de baschet mascului. Alba Berlin vs Aris este o partida cruciala pentru ambele echipe in luarea unei optiuni serioase cu privire la calificarea in etapa urmatoare a Eurocupei.

Astazi vorbim despre meciul dintre Alba Berlin si Aris, din Eurocup, Grupa J. Ambele echipe au o victorie/o infrangere; dupa victoria impotriva Milano, Alba a jucat foarte slab cu Neptunas si a repetat reprezentatia si in meciul cu Braunschweig. Doar 43 de puncte acumulate, si 65 de puncte impotriva Neptunas ne arată un atac dezastruos. Problema este, din punctul meu de vedere, absenta lui Taylor, care este din nou indisponibil, si Alba are din aceasta cauza probleme cu „rotirea”.

Aris este una dintre cele mai bune echipe in aparare din Liga greaca, dupa Olympiacos si Panathinaikos.Au jucat foarte slab in ultimele trei meciuri, si Alba in aceasta situatie ar avea o sansa sa obtina un rezultat bun.Aris are o echipa foarte buna, cu o serie de jucatori exceptionali, precum:McNeal, Waters si White. Ambele echipe sunt intr-o forma slabuta, nu cred ca va fi un meci interesant, cu prea multe puncte marcate! Cei de la Aris sunt foarte buni in aparare, Alba fara Taylor nu este prea buna pe atac si pronosticul meu pentru aceasta intalnire este ca Alba nu va inscrie mai mult de 76 de puncte.

Alba Berlin vs Aris sub 146.5 puncte @ 1.93