adversarul ceh în criză. Norvegia nu reușește să schimbe stilul, antrenorul este de a trage

Performanțele existente de calificare cu probleme în Cupa Mondială din 2018, reflectă destul de plauzibil situația în reprezentarea norvegiană, care va fi vineri, echipa cehă rivale. Norvegia nu avea un timp bun. Pere va trece de la vechiul stilul său de joc simplu la concept modern kombinačnímu. Într-o țară voci puternice, care ar trebui să fie antrenor Per-Mathias Høgmo revocat.

În 1993, Norvegia a urcat pe locul al doilea in clasamentul FIFA, după Brazilia, în 1998, a jucat la etapa de Cupa Mondială, la Euro 2000 a învins Spania. Dar, în această țară nordică, adversarul de vineri este echipa națională ceh, dar își amintește el.Acum, EURO 2000 a fost ultimul turneu mare, la care norvegienii se califică și pentru a reveni la momentul în care vă respect în întreaga lume, în depărtare.

Deși actualul antrenor al echipei norvegian, Per-Mathias Høgmo pe care echipa a preluat în septembrie 2013 realizările promis. El chiar a vorbit despre faptul că Norvegia a vrut să câștige o medalie la Campionatele Mondiale de la Rusia unul de altul a creat o mulțime de presiune. „Jucătorii noștri trebuie să fie nemilos. Dacă vrem să ajungem la Campionatul European din 2016 și dorim să fie în măsură să fie în locul al treilea în campionat în Rusia, trebuie să fim mult mai bine decât noi. Dar, în fiecare zi de lucru pe ea „, a declarat Høgmo în 2014.

Realitatea este diferită. După cum se știe, EURO din acest an în Franța, Norvegia lipsește.Playoff-ul a scăzut cu Ungaria. „Am pierdut două meciuri din cauza tactici proaste și de coaching. Asta e un fapt „, a declarat sport de zi cu zi norvegian Kjetil Flygind jurnalist de la ziarul Aftenposten.

Mulți oameni din țară devine un pic obosit de faptul că Høgmo pătate all-in jurul echipei de roz decât este de fapt. antrenor elegant, care în 2000 a condus reprezentarea femeilor la aur la Jocurile Olimpice, este acum pe picioare ultimele sale. . „Mulți experți în mass-media consideră că ar trebui să fie după meciul cu Republica Cehă a reamintit,“ portretizarea antrenor poziție dezechilibrată Flygind

Norvegia nu se află în grupul de calificare, trei puncte acumulate pentru transpirat câștiga 4: 1 peste San Marino (ar putea fi golul victoriei 77 minute). Anterior, a pierdut în Germania și Azerbaidjan.

Problemele legate de reprezentarea norvegian mai mult.Gone este generația anilor nouăzeci și începutul mileniului, care a constat din jucători ca Tore André Flo, Erik Mykland sau Ronny Johnsen.

„Acum există aproximativ patruzeci de jucători care sunt mai mult sau mai puțin la același nivel. Sunt stele, care ar fi echipa națională a ridicat. În anii nouăzeci a fost reprezentarea mulți jucători care au fost căpitanii de la cluburile lor. Aceasta a fost o generație de lideri, greu de lucru si baieti umile „, a spus Flygind.

Osu echipa actuală este format din încredere jarstein portar runa de Herta Berlin, sprijin defensiv Haavard Nordtveit West Ham sau capitanul echipei, precum și colegul Vladimir Darida de la Herty pe ciljan Skjelbred, care însă a servit în performanță clubul Berlin mult mai bine decât echipa națională.Înainte apoi norvegienii se bazează pe Joshua King, atacantul engleză Bournemouth.

Întreaga echipă se confruntă cu o schimbare în stilul de joc. In trecut, Norvegia a prezentat un joc simplu, care a inclus în principal mingi lungi, luând lupte, o mare disciplină în apărare. Acum, această țară scandinavă încearcă să se deplaseze cu vremurile, vrea să joace un dominant, care deține mingea, jucând în tempo-ul, viteza, punct de vedere tehnic. Schimbarea nu este ușor, și de ceva timp va dura.

O anumită speranță de a da curent Jednadvacítka care se adaptează la noile cerințe și va juca acum împotriva Serbiei baraj de euro anul viitor, în Polonia. În ea este un vechi mijlocaș șaptesprezece ani Martin Ödegaard, talentul, care deja în 2015 a cumpărat un tam-tam considerabil la Real Madrid.El ar putea fi noul simbol al Norvegiei, dar pentru acest lucru va avea nevoie de o mulțime de muncă, sudoare și efort.