Accrington vs Leyton Orient 25.03.2016

Accrington vs Leyton Orient este o alta partida de Legaue Two care poate fi urmarita in lipsa partidelor din primele divizii. Accrington vs Leyton Orient este un duel intre doua echipe ce sunt in zona playoff-ului, dar au pozitiile amenintate de alte echipe de top din liga.

Accrington ocupa pozitia a 5-a in clasament si are un total de 64 de puncte inaintea acestei confruntari. O eventuala victorie i-ar putea propulsa pana pe locul 3 in League Two unde daca se vor mentine vor evita calvarul partidelor din playoff. Pe teren propriu se prezinta bine cu doar o singura infrangere in ultimele 5 partide disputate si cu un moral bun dupa un egal din deplasarea de la Wycombe si o victorie cu Dagheham & Red. Confruntari directe cu Leyton Orient nu are decat in acest sezon in deplasarea la acestia pe care i-a si invins cu scorul de 1-0. Fiind un meci tensionat, cei de la Accrington spera sa nu piarda aceasta intalnire.

Leyton Orient este pe locul 7 in League Two cu un total de 59 de puncte. Ei spera sa ramana cel putin pe acest loc pana la finalul sezonului pentru a beneficia de o sansa suplimentara de a promova in League One, deoarece sunt destul de deprate de un loc ce duce direct in League One si concurenta este prea mare. In plus in aceasta partida are sansa de a spala rusinea din partida tur.

Accrington vs Leyton Orient 2 @ 2.70