AC Milan vs Juventus 21.05.2016

Coppa Italia ajunge la final prin partida AC Milan vs Juventus. Aceasta partida poate fi considerata una clasica pentru finalele de turnee in Italia. AC Milan vs Juventus va fi ultima sansa a rosonerilor de a castiga un trofeu in acest sezon, avand in vedere ca o perioada a facut parte din categoria echipelor pe seama carora se faceau glume de genul “Daca te bate cineva acasa, dute la AC Milan ca nu bate pe nimeni”!!!

AC Milan a jucat sub multe asteptari in acest sezon si cu toate ca a incercat pe final de sezon obtinerea unui loc de Europa League, a fost departe de a reusii. Totusi spre surprinderea multora milanezii au reusit sa se strecoare pana in finala cupei Italiei in incercarea de a castiga un titlu in acest sezon. In plus castigatoarea cupei sau dupa caz finalista care pierde are sansa in anumite conjuncturi sa primeasca un loc in cupele europene. Chiar daca nu se va juca pe terenul lor, AC Milan are 4 partide consecutive in care nu i-a invins pe cei de la Juventus si are oportunitatea prin aceasta partida.

Juventus este campioana inca din etapa a 36-a insa spre deosebire de alete echipe care aveau cartile facute, a continuat sa joace la nivel inalt pentru a nu iesii din forma buna in care se afla. O forma buna inseamna mai multe sanse de a obtine rezultate pozitive, mai ales ca joaca impotriva unei echipe care isi doreste revansa, iar finala cupei Italiei este o buna oportunitate.

AC Milan vs Juventus ambele marcheza @ 2.25