AC Milan vs AS Roma 14.05.2016

AC Milan vs AS Roma este partida in care romanii au o ultima sansa sa prinda un loc direct in grupele Champions League, evident daca, Napolui – principala contra candidata, se va impiedica pe teren propriu in fata celor de la Frosinone care sunt deja retrogradati in  Serie B. Pentru a nu exista dubii de noncombat atat partida AC Milan vs AS Roma cat si Napoli vs Frosinone se vor disputa la aceiasi ora.

AC Milan a evolut dezamagitor in acest sezon si din cand in cand a facut parte din asa zisele echipe care “Nu bat pe nimeni”. Acum este din pacate tardiv pentru ei de a mai spera la un loc de cupe europene in ciuda imbuntatiirii jocului. In partidele directe cu AS Roma, are 4 partide consecutive pe teren propriu de cand au obtinut numai rezultate pozitive, inclusiv remize. Foarte intereseant de mentionat este ca AC Milan nu a mai castigat pe teren propriu de 4 etape.

AS Roma se lauda cu 4 partide conscutive fara inframgere in deplasare si avand in vedere ca in aceasta partida are ultima sansa de a merge direct in grupele Champions League, va tintii spre o a 5-a. Speranta lor este ca AC Milan sa continue forma precara in care se afla in momentul de fata.

AC Milan vs AS Roma 2 @ 2.38