Aalborg vs Viborg 07.12.2015

Aalborg vs Viborg este una din ultimele doua partide ale etapei cu numarul 18 ce se vor desfasura in primul esantion din Danemarca. Aalborg vs Viborg este o confruntare intre cele doua extremitati ale clasamentului din Superliga.

Aalborg travreseaza momentan o forma de moment destul de buna, venind dupa o serie de 4 victorii consecutive.  Echipa va incerca sa faca o figura frumoasa si-n seara aceasta cand se va duela pe teren propriu cu Viborg. In ultimul meci, jucat saptamana trecuta, Aalborg a castigat cu o abordare surprinzatoare cele trei puncte in fata celor  de la Brondby. Aalbog a jucat impotriva unei echipe extrem de solide, dar cu o abordare defensiva in prima faza au reusit sa inscrie ambele goluri in prima repriza, primul prin Enevoldsen in munutul 25 si cel de-al doilea prin Spalvis in minutul 39. Din acel moment, jocul gazdelor a aratat mai bine si si-au creat mai multe sanse de a inscrie, insa fara rezultat. Asa cum spuneam , aceasta a fost  cea de-a patra victorie consecutiva a lor, si acum au ocazia de a aborda intalnirea directa cu liderul Copenhaga de la numai un punct distanta, sansa pe care nu isi permit sa o rateze.

Viborg , pe de alta parte a inregistrat saptamana trecuta o victorie chinuita, acasa la Aarhus, printr-un joc mediocru, care nu a impresionat prin nimic. Unicul gol a fost marcat inca din minutul 16, cu ajutorul lui Curth . Dupa gol, echipa gazda a trecut in defensiva mai devreme decat de obicei, si a incercat sa surprinda numai pe contra-atac. Pe de alta parte, nici echipa oaspete nu a reusit sa costruiasca ceva impotriva atacurilor oponentilor care au tinut mingea , dar s-au angajat de putine ori in atacuri serioase. Acesta este un alt rezultat pozitiv pentru cei de la Viborg, dupa ce saptamana precedenta reusisera sa ii impiedice pe cei de la Copenhaga sa inscribe. Momentan Viborg se afla pe pozitia a zecea, la o diferenta mai mult decat confortabila , de 11 puncte, fata de ultima clasata Hobro. Majoritatea punctelor au fost obtinute acasa, in fata propriilor fani, asa ca nu este o mare surpiza daca voi spune ca acestia se vor multumi si cu un singur punct obtinut in deplasare.

Alte  informatii despre partida Aalborg vs Viborg:

Aalborga inscris cel putin 3 goluri in ultimele 4 meciuri acasa din Superliga.

Aalborg a castigat 7 din ultimele 8 meciuri acasa impotriva celor de la Viborg.

Aalborg a fost echipa castigatoare atat la pauza, cat si la final, in 6 din ultimele meciuri jucate acasa impotriva lui Viborg.

Aalborg vs Viborg 1 @1.70